top of page
  • Foto van schrijverMonique van der Kleij

Zomertijd


Iedereen vindt wel iets van zomer- en wintertijd maar laat jij je daar door beïnvloeden in je werk? Er zijn altijd taken en werkzaamheden die je liever niet zelf doet en steeds voor je uit schuift. Deze Creatieve Virtual Assistant (VA) kan jou helpen om jouw ideeën om te zetten naar visuals en teksten. Ik ben enthousiast en positief en dit neem ik natuurlijk mee in de opdracht waardoor jij meer energie en tijd over houdt om je te richten op jouw passie en taken. Daar waar jij in uitblinkt.

Ik ben Monique van VirtualAssistent-nique en voordat ik als VA aan de slag ging heb ik gewerkt in verschillende functies. Van secretaresse tot het organiseren van evenementen voor klanten, personeel en leveranciers. Om mijn creatieve kant verder te ontwikkelen ben ik gaan ontwerpen maar deed ik ook alle administratie en financiële administratie. Een ideale combinatie voor een gestructureerd en creatief brein.

Deze betrokken VA overziet de werkzaamheden, pakt zelfstandig taken op en je kunt met een gerust hart deze taken aan mij overlaten.

Ben jij die ondernemer die positief in het leven en je werk staat, graag wil sparren over zaken en daarna een vertaalslag wil zien waar jij helemaal blij van wordt? Laten we dan kennismaken. Samen bereiken we meer!

0 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page