top of page
  • Foto van schrijverMonique van der Kleij

One Year and Counting

Precies een jaar geleden heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wat ik rustig dacht op te starten naast mijn werk in loondienst bleek dit ineens een wending te krijgen. Na 16 jaar stopte mijn werkzaamheden en moest ik snel schakelen en bedenken wat ik nu wilde doen. Veel onzekerheid en een aantal opdrachten later weet ik wat ik wil en wat ik kan.


Deze VA blijft aan de weg timmeren om ondernemers te helpen en begeleiden. Of dit nu creatief (grafische vormgeving) of administratief is. Tevens beschikbaar voor wat extra structuur en bewaking van deadlines tijdens projecten.


Er is nog ruimte in mijn agenda voor leuke opdrachten en kijk uit naar mijn tweede jaar als eigen ondernemer. Mocht je een opdracht hebben of gewoon eens kennis wil maken, stuur me dan gewoon een berichtje.


3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page