top of page
  • Foto van schrijverMonique van der Kleij

Dag van de Arbeid


Wat zou jij kunnen uitbesteden aan mij als virtual assistant? Als VA ben ik een zelfstandige, flexibele professional die ondernemers ondersteunt. Dit kan tijdelijk, op projectbasis maar ook voor een langere termijn. Ik kan je helpen met de dingen waar jij niet aan toe komt of niet genoeg kennis of plezier in hebt.

Dit kan van jouw administratie zijn maar ook grafische ontwerpen voor jouw social media berichten of een nieuwe huisstijl welke beter aansluit bij jouw huidige situatie. Verder werk ik gestructureerd en zou ik je kunnen helpen bij projecten of evenementen met planningen, bewaken van de planning en gewoon structuur aanbrengen.

Laten we de arbeid delen en laten we samen een gesprek aan gaan. #virtualassistant #planning #delen #structuur

0 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page